VI NÄRMAR OSS :)

29. apr, 2022

VI NÄRMAR OSS :)

Tiden går extra fort nu så här sidta veckorna! Besiktning av valparna blir 3 maj. Då blir det bra att hämta sin valp senast 10 maj:) 5 maj flyttar Saga med sin mamma Millie  hem och 6 maj flyttar Freddy(Sammi).Så från 7 maj tom 10 maj blir lämpligt att hämta övriga godingar!

Alla är helt bedårande och naturligtvis väldigt busiga:) Det är rediga små och vi börjar bli mogna att skiljas åt snart:) 

Tänk på att hundar inte får vara lösa i bilen. Kan bli dryga böter!

En canvasbur tex som man fäster bilbältet mellan handtagen blir bra. Naturligtvis finns det andra och säkrare burar också. Googla gärna! 

Ikeas fårskinn som är tvättbart och prisvärt älskar valparna:) Tidningar som nödhjälp och ska fånga upp kiss är ingen ide längre, strimlas i tusen bitar!!! Kissunderlägg, typ lite cellstoffsaktig kan också vara kul att bita i och inte så bra att få i sig stoppningen!!!

Schampo+balsam för hund( vi har inte samma Ph värde) är bra att ha hemma!

Ja brukar använda Espree Rainforest till valparna och väl utspätt med vatten.

Personuppgifter till köpekontraktet är bra att ha innan ni hämtar, så jag kan skriva ut dem före och ni bara läser igenom för att signera:)

 

Alla är registreade i Svenska Kennklubben och nu ska jag hämta stamtavlorna som Post Nord leverarat tvärs över gatan i en affär:) Ett litet nylonkoppel och en mysfilt som luktar syskon o mamma kommer med. 2 kg mat som räcker ganska länge skickas också med! Dolda fel försäkring finns också.

Skriv gärna ner frågor som vi kan gå igenom vid valphämtningen:)

Trevlig Valborg!

Senaste kommentaren

15.09 | 19:14

Hej!
Vi är mycket intresserade av någon omplacering.
Har haft hund förut,
Vi är en kärleksfull familj med vuxen dotter.
Berättar givet vis mera om oss om intresse finns /mvh Helena

15.09 | 14:18

Det gör jag.

15.09 | 12:21

Hej!
Vad kul du träffat fine Hjalmar:) Kan du höra av dig på fagerhavanais@gmail.com om några dagar. Måste landa lite först:)

15.09 | 11:07

Hej!
Jag är intresserad av en valp från dig. Jag har träffat en hane, i Strömstad, som är så vacker. Vet att du just fått en ny kull men har du tid så hör gärna av dig.

Dela den här sidan