GLÖM EJ 12 VECKORS VACCINET!

30. aug, 2021

GLÖM EJ 12 VECKORS VACCINET!

Nu har vi kommit hem efter vår lilla utflykt till södra Halland. Et fint litet torp med en lada och typ trädgård där damerna fick vara lösa hela tiden hade vi :) Alla vägar runt omkring var bilfria och av gräs o grus! Så en vecka  (nästan) utan koppel var en fröjd! Tyvärr var det mycket fästingar precis överallt😲 En åkte snålskjuts på mig till Göteborg🤪 Lantliv är skönt men dock inte alla småkrypen!! Vi fick också finbesök av Ronja med sin matte Ninna och husse Mike som sov över till vår glädje:) Vi hade det så trevligt så:)

Igår kom Gibson o Kalle( Otto)  på besok för avmaskning som bör göras en vecka innan påfyllnaden av 12 -13 vaccinet! Så fina och välskötta och jag är stolt över mattar,hussar och valpar!

Zindy har återhämtat sig helt o hållet efter sin stora kull och är pigg o glad:) Pälsen tar dock minst ett år att återställa! Ser just nu ut som en gatuhund någon glömt bort då jag fått ta bort en massa tovor med sax. Varit för trött att sköta 5 hundars pälsar!! Så saxen har farit fram lite väl mycket på alla! Nåväl.. den växer ju ut igen, tack o lov! Så kontentan av detta KAMMA gärna valpen varje dag och borst ut EFTER, så slipper ni "gatuhundsstilen":)

På bilden Kalle ( Otto) som nu är 11 veckor och ett riktigt bustroll😘

 

 

Senaste kommentaren

15.09 | 19:14

Hej!
Vi är mycket intresserade av någon omplacering.
Har haft hund förut,
Vi är en kärleksfull familj med vuxen dotter.
Berättar givet vis mera om oss om intresse finns /mvh Helena

15.09 | 14:18

Det gör jag.

15.09 | 12:21

Hej!
Vad kul du träffat fine Hjalmar:) Kan du höra av dig på fagerhavanais@gmail.com om några dagar. Måste landa lite först:)

15.09 | 11:07

Hej!
Jag är intresserad av en valp från dig. Jag har träffat en hane, i Strömstad, som är så vacker. Vet att du just fått en ny kull men har du tid så hör gärna av dig.

Dela den här sidan