Dygn 17

28. apr, 2021

Dygn 17

 Just idag, om man går efter skolboken, bildas moderkakan där embryona strax ska boa in sig :) Då kanske Zindy mår mer illa😲

Tycker också Zindys spenar har börjat bli mer rosa, så det går framåt lite i taget! 

 Zindy mår illa av ALL hundmat men nystekt kyckling kan gå ner och i små bitar som måste ligga på golvet och inte allt för tätt! Man lär känna sin tik och det är bara att låta henne få i sig mat på sitt vis:) Frukosten äter hon ute på morgonpromenaden i form av Frolic ! Inte det bästa hundfodret men vad gör man?

Har beställt 
Royal Canin Starter Mousse Mother & Babydog  som luktar tonfisk och det brukar mina dräktiga tikar få i sig mitt i illamåendet! Där finns all näring och vitaminer en dräktig tik ska ha. 

Handlar oftast online på https://www.bitiba.se/  som har bra priser på det mesta:)

Fästingarna har börjat komma och mina damer får Bravecto som är receptbelagt,  håller odjuren borta  ca 12 veckor! Zindy får inget alls, då det faktiskt är ett gift! Tycker heller inte små valpar ska ha det men veterinären kan nog ge råd....kanske :)

Nu ska vi ut i solen och det är varmt och skönt runt hörnet!

Senaste kommentaren

15.09 | 19:14

Hej!
Vi är mycket intresserade av någon omplacering.
Har haft hund förut,
Vi är en kärleksfull familj med vuxen dotter.
Berättar givet vis mera om oss om intresse finns /mvh Helena

15.09 | 14:18

Det gör jag.

15.09 | 12:21

Hej!
Vad kul du träffat fine Hjalmar:) Kan du höra av dig på fagerhavanais@gmail.com om några dagar. Måste landa lite först:)

15.09 | 11:07

Hej!
Jag är intresserad av en valp från dig. Jag har träffat en hane, i Strömstad, som är så vacker. Vet att du just fått en ny kull men har du tid så hör gärna av dig.

Dela den här sidan