Väntan

6. feb, 2021

Väntan

Väntans tider är här! Vänta på att 4 damer går ur sitt höglöp, skamlösa  dygnet om, så inte ett dugg bättre än hanar :) Vänta på Zindy ska löpa som säkert väntar till mars men Inte så långt dit nu i a f !

Ni är många som söker valp och alla kan inte få en här hos oss! Tycker det vore trevligt man säger till om valp fås på annan kennel. På så vis kan fler få en chans  att i a f stå på intresselista för valp!

Nu tar vi inte mot fler  på intresselistan innan vi vet hur många som ska ha valp från oss!

Det är kallt ute nu och jag gillar det. Snö , blå himmel, sol och hundar som inte blir smutsiga! Är hunden inte klippt som ett kalhygge, fryser dem inte. Kanske om det är väldigt isiga vindar då ? 

Sista kullen här har börjat tappa sina valptänder och det brukar vara skönt för matte o husse! Kolla gärna i munnen så allt flyter på som det ska:)

 På bilden Zindy som är nykammad och fin i några minuter:)

Trevlig helg!

Senaste kommentaren

15.09 | 19:14

Hej!
Vi är mycket intresserade av någon omplacering.
Har haft hund förut,
Vi är en kärleksfull familj med vuxen dotter.
Berättar givet vis mera om oss om intresse finns /mvh Helena

15.09 | 14:18

Det gör jag.

15.09 | 12:21

Hej!
Vad kul du träffat fine Hjalmar:) Kan du höra av dig på fagerhavanais@gmail.com om några dagar. Måste landa lite först:)

15.09 | 11:07

Hej!
Jag är intresserad av en valp från dig. Jag har träffat en hane, i Strömstad, som är så vacker. Vet att du just fått en ny kull men har du tid så hör gärna av dig.

Dela den här sidan