tänder

23. okt, 2020

tänder

Allt är frid o fröjd här:)

Kindtänder och även framtänder spricker ut nu. Den mjuka valppussen blir snart ett piryabett😲 Tår är också trevligt att tugga på:)

Nu kommer valparna också få känna på sina syskons sylvassa tänder och det blir ett o annat skri i hagen! Tycker själv det är lite otäckt men valparna lär sig av detta också. Slutar genast när syskonet tjoar till efter ett tjyvnyp ...för det mesta i a f:)

Ella följer valpboken precis och har börja busleka med sina små,  så gullgt så :)

Också en viktig del i valpens utveckling. Zindy står också i startgroparna för valpbus ! Blir många att leka med till slut! Kanske får dem veta lite hut också :)))

Det är många valpbesök nu! Blir ju det med så stor kull:)

Idag ska mamma Ella få  lämna hela flocken för en härlig långpromenad med sin dagmatte/husse! Det är hon verkligen värd den lilla rara Ella!

Det går så bra nu, då alla valpar äter duktigt av fast föda och dricker vatten ! Fast ingen tackar förståss nej till en slurk mjölk av mamma! Kanske Ella bjuder på det när hon kommer tillbaka?

Lägger in bilder på facbook och instagram också, så håll utkik om där kanske finns fler bilder:)

Trevlig Helg!

Senaste kommentaren

15.09 | 19:14

Hej!
Vi är mycket intresserade av någon omplacering.
Har haft hund förut,
Vi är en kärleksfull familj med vuxen dotter.
Berättar givet vis mera om oss om intresse finns /mvh Helena

15.09 | 14:18

Det gör jag.

15.09 | 12:21

Hej!
Vad kul du träffat fine Hjalmar:) Kan du höra av dig på fagerhavanais@gmail.com om några dagar. Måste landa lite först:)

15.09 | 11:07

Hej!
Jag är intresserad av en valp från dig. Jag har träffat en hane, i Strömstad, som är så vacker. Vet att du just fått en ny kull men har du tid så hör gärna av dig.

Dela den här sidan