Bosse ( Chip )

20. dec, 2019

Bosse ( Chip )

Inte så många dagar kvar till Julafton nu och snart Nyårsafton!

En del hundar gillar INTE att det smäller och pyser överallt och inte jag heller!!!

Vill man förbereda hunden lite,  går det att lyssna på youtube. Där finns inspelat   fyrverkerier just för hundar! Fetvadd i öronen använder en del. 

Bosse ( Chip) var här för ett Julbad. Inte helt lätt att bada och tassarna var han mycket rädd om 💔

Träna valpen med att hålla kvar tassen tills den slappnar av och inte tycker det är så obehagligt. Pilla på klorna klipp ej. Börja sedan med en klo i taget och belöna med något gott  efter varje klipp .Kanske ibland bara blir en klo om dagen, bara det är ett stort framsteg! 

Pälsen växer nu , står åt alla håll o kanter och vill man spara den , kan man ta lite vaselin nära ögonvrån, så är det lättare att kamma ner stråna från ögat :) 

En bild på  en blöt  Bosse  här som har rikligt med päls bäde här o där :)  Snart kan man göra en tofs med gummiband, så han ser lite bättre :)

Senaste kommentaren

15.09 | 19:14

Hej!
Vi är mycket intresserade av någon omplacering.
Har haft hund förut,
Vi är en kärleksfull familj med vuxen dotter.
Berättar givet vis mera om oss om intresse finns /mvh Helena

15.09 | 14:18

Det gör jag.

15.09 | 12:21

Hej!
Vad kul du träffat fine Hjalmar:) Kan du höra av dig på fagerhavanais@gmail.com om några dagar. Måste landa lite först:)

15.09 | 11:07

Hej!
Jag är intresserad av en valp från dig. Jag har träffat en hane, i Strömstad, som är så vacker. Vet att du just fått en ny kull men har du tid så hör gärna av dig.

Dela den här sidan