Blodmjöl och 12 veckorssprutan

4. nov, 2019

Blodmjöl och 12 veckorssprutan

Glöm inte 12 veckors vaccinte!

Lite om blodmjöl som jag börjat använda igen och hoppas Zindys päls hämtar sig lite snabbare!!. Mina Settrar fick alltid det och hade skinande pälsar!

Vill man lära sin hund spåra,  rör man ut blodmjölet med lite vatten och droppar en stråle på marken dit man  vill hunden ska gå. Lägg något extra gott i slutet av spåret som belöning!

Lite " svarta" om nosskägget blir dem men det nöts bort ganska snabbt. Kan ju vara värt det, då hunden tycker detta är kul.

Sedan är det bra till allt möjligt annat  och billigt komplement i maten:)

Svenska DjurApotekets Blodpulver ger en kraftigare, tätare och glansigare päls. Blodpulver främjar också muskelmassan till hårt arbetande hundar eller unghundar. Blodpulver fungerar utmärkt som järntillskott till tikar under löp och genom ev skendräktighet. Många använder blodpulver blandat med vatten i sina viltspår, eller som krydda på maten till matkrånglande hundar. 

Senaste kommentaren

15.09 | 19:14

Hej!
Vi är mycket intresserade av någon omplacering.
Har haft hund förut,
Vi är en kärleksfull familj med vuxen dotter.
Berättar givet vis mera om oss om intresse finns /mvh Helena

15.09 | 14:18

Det gör jag.

15.09 | 12:21

Hej!
Vad kul du träffat fine Hjalmar:) Kan du höra av dig på fagerhavanais@gmail.com om några dagar. Måste landa lite först:)

15.09 | 11:07

Hej!
Jag är intresserad av en valp från dig. Jag har träffat en hane, i Strömstad, som är så vacker. Vet att du just fått en ny kull men har du tid så hör gärna av dig.

Dela den här sidan