DAG 14 I ZINDYS DRÄKTIGHET

1. jul, 2019

DAG 14 I ZINDYS DRÄKTIGHET

I solens hetta i dagrna två spatserade Ella runt i ringen på utställningen i Borås!

Ville inte riktigt hänga med på noterna i värmen, då åker svansen lite för långt ner! Stegen blir inte heller bra och det är nog svårt för en domare ge superkritik då ! Ellas kritik var ändå bra o ch det bästa var att hennes fina päls gick hem hos bägge domarna :) För oss är hon den sötaste lilla chokladpralin som finns och hennes matte Sofie är så duktig med henne.

Vi träffade också en annan uppfödare som  gillar chokladfärgade Havanaiser och är allt bra med Ellas hälsotest, så har vi en blivande fästman till Ella 2020❤

Fick också påhälsning av valpköpare, Yvonnen med Bisse, så roligt tråffa dem.

Synd bara det finns så många med sura miner runt ringen som  tar bort en del glädje att ställa ut sin hundmen vi träffade några som var glada och trevliga:) T 

Tiden går så fort och imorgon börjar Zindys vecka tre på sin dräktight !

Känns ibland som jag är 100 % på hennes dräktighet! 

I slutet av denna vecka kanske Zindy mår illa ,då zygoterna (befruktad äggcell)  fördelar sig  mellan livmoderhornen och fäster vid livmoderväggen (implantationen)  

Senaste kommentaren

15.09 | 19:14

Hej!
Vi är mycket intresserade av någon omplacering.
Har haft hund förut,
Vi är en kärleksfull familj med vuxen dotter.
Berättar givet vis mera om oss om intresse finns /mvh Helena

15.09 | 14:18

Det gör jag.

15.09 | 12:21

Hej!
Vad kul du träffat fine Hjalmar:) Kan du höra av dig på fagerhavanais@gmail.com om några dagar. Måste landa lite först:)

15.09 | 11:07

Hej!
Jag är intresserad av en valp från dig. Jag har träffat en hane, i Strömstad, som är så vacker. Vet att du just fått en ny kull men har du tid så hör gärna av dig.

Dela den här sidan