Dag 11

28. jun, 2019

Dag 11

Igår fick jag en dag vid stranden alldeles för mig själv :) Doppade mig i havet och det var ju skönt efteråt !! Kan sitta hur länge som helst och bara beundra havet med alla segelbåtar! Skulle nog inte klara bo innåt landet?

Idag kommer Ella för sitt bad:) Vi ska på utställning med henne i dagarna två  i Borås . Hoppas det går bra för allas vår lilla "chokladbit":)

En del domare gillar varken svarta eller chokladfärgade Havanaiser!!! Tycker dessa är rasister :))) Nu tar jag inte utställning på så stort allvar, är stolt över mina hundar ändå! Har liksom ingen "vinnarskalle" :)

Zindy får vara hemma, tycker inte parad hund hör hemma på utställningar bland droppsmitta o ev.stress!  Zindy är sparsamt utställd och har som bäst Excellent med CK och det duger gott för mig!  

Zindy är  på dag 11 i sin ev. dräktighet! Hon beter sig som dräktig. Äter gärna tre mål mat om dagen, vill hon annars inte. Får gärna äta upp sig lite , kanske blir illamående nästa vecka?

Hon är så lugn och stillsam, är hon annars inte! Känns allt som lilla damen är dräktig❤

Senaste kommentaren

15.09 | 19:14

Hej!
Vi är mycket intresserade av någon omplacering.
Har haft hund förut,
Vi är en kärleksfull familj med vuxen dotter.
Berättar givet vis mera om oss om intresse finns /mvh Helena

15.09 | 14:18

Det gör jag.

15.09 | 12:21

Hej!
Vad kul du träffat fine Hjalmar:) Kan du höra av dig på fagerhavanais@gmail.com om några dagar. Måste landa lite först:)

15.09 | 11:07

Hej!
Jag är intresserad av en valp från dig. Jag har träffat en hane, i Strömstad, som är så vacker. Vet att du just fått en ny kull men har du tid så hör gärna av dig.

Dela den här sidan