11 dagar och 26 grader varmt!

10. maj, 2018

11 dagar och 26 grader varmt!

Nu har vi det riktigt varmt ute och inne ! Solen gassar och jag önskar mig till havet! 

Fönstren känns som elementen på vintern...phu!!!  Valparna känner också av det och ligger utspridda och ser ut som  mini fårskinnsfällar!  Man kan ju inte ordna tvärdrag  med små valpar i huset! Värmelampan har fått vila ett par dagar! Räcker gott med solen som värmer upp hela alltet :) Ska bli skönt när dem kan reglera sin värme själva !

När valparna är drygt fyra veckor, så ska dem prova på utelivet! Bara vid fint väder första gången! Vi skyndar långsamt här :)

Har en grannpojke som ska vara "kennelgosse" och hjälpa mig när vi är i trädgården här i stan !Vi lär nog få många åskådare som vill titta på underverken :)  Se men inte röra gäller och vi har en hage med  till småttingarna !

Snart dags för klippa deras sylvassa klor och första avmaskningen! Alla blir då fint chockrosa runt munnen  när maskmedlet intagits! Gissar det inte är så gott! 

Vi hörs på lördag igen och jag hoppas vi får se ögonen då :)

 

Brukar också börja ge lite smakprov på någon mosad fast föda vid dryga 2 tveckor! 

Senaste kommentaren

15.09 | 19:14

Hej!
Vi är mycket intresserade av någon omplacering.
Har haft hund förut,
Vi är en kärleksfull familj med vuxen dotter.
Berättar givet vis mera om oss om intresse finns /mvh Helena

15.09 | 14:18

Det gör jag.

15.09 | 12:21

Hej!
Vad kul du träffat fine Hjalmar:) Kan du höra av dig på fagerhavanais@gmail.com om några dagar. Måste landa lite först:)

15.09 | 11:07

Hej!
Jag är intresserad av en valp från dig. Jag har träffat en hane, i Strömstad, som är så vacker. Vet att du just fått en ny kull men har du tid så hör gärna av dig.

Dela den här sidan