Isa dag 39

4. apr, 2018

Isa dag 39

Idag regnar det ett skönt vårregn:) Inte en enda snöfläck finns kvar där jag bor 😀Nu är nog våren på gång på riktigt?

Isa växer och frodas! Har blivit rejält rund nu1Nu  börjar fostren växa till sig ännu snabbare, särskilt från och med den 40:e dagen ökar fostren i vikt med 3/4 av födelsevikten. 

Om  si så där ca 20 dagar,om det räknas från parningsdatumet kan valparna komma ? Tiden beror på när befruktningen skedde och hur stor kullen är  ? Isa valpade på dag 60 förra gången!

Isa äter bättre men fortfarande är människomat bäst🤪 Lite illamående på morgonen än men på kvällen går även lite hundmat ner. Bäst är dock wienerkorv:)) 

Hon leker t o m nu med sin kära kanin men vila brevid husse i soffan är bäst! Isa är klippt i en "mammafrisyr" och  det blir bäst så för valparna!  Ser väl inte så Havanasisk ut just nu men så söt ändå❤

Till helgen ska vi till Onsala och hämta hem valphagen och andra saker till hennes valpbo! Alltid lika mysigt göra iordning för kommande småttingar!

 

Senaste kommentaren

15.09 | 19:14

Hej!
Vi är mycket intresserade av någon omplacering.
Har haft hund förut,
Vi är en kärleksfull familj med vuxen dotter.
Berättar givet vis mera om oss om intresse finns /mvh Helena

15.09 | 14:18

Det gör jag.

15.09 | 12:21

Hej!
Vad kul du träffat fine Hjalmar:) Kan du höra av dig på fagerhavanais@gmail.com om några dagar. Måste landa lite först:)

15.09 | 11:07

Hej!
Jag är intresserad av en valp från dig. Jag har träffat en hane, i Strömstad, som är så vacker. Vet att du just fått en ny kull men har du tid så hör gärna av dig.

Dela den här sidan