Dag 36

1. apr, 2018

Dag 36

Nu har vi kommit hem från Malmö hundutställninng !

Zindy fick finfin kritik och domaren tyckte så här ....Mycket fin modell, mycket fint pigment, fina framben! Mycket vackert huvud !Bra nosparti i förhållande! Pälsen tyckte han var lite ullig och den får vi jobba med ! Hon är ju i pälsbyte nu!  Hon blev tvåa av sju juniortikar :)

Nu blir det ingen mer utställning  förrän Augusti,tror jag:) Kan säga att detta inte riktigt är min grej🤪Känner bara ett tvång, då jag är uppfödare! Ett underligt sätt fira Påsk afton på :)))  Roligt är det i a f träffa andra utställare  och de flesta är trevliga en del mindre trevliga!! 

Mitt lilla hjärta Isa äter lite bättre nu och även lite hundmat för dräktiga tikar:)

Hon har breddat på sig med  4-5 cm och det ser ju lovande ut! Nu har hon alla dräktighetstecken och jag kan med säkerhet säga,  Isa är dräktig❤Nu hoppas vi  allt går bra och det blir en fin frisk kull:) Om ca  27 dagar får vi se vad som döljer sig i Isas mage, så spännande:) 

Detta händer i veckan

Vecka 6 (dag 36-42)

Fostren börjar förändra sig i riktning till han el hon kön. I slutet av veckan bildas klorna.

Vi hörs snart igen :) 

Senaste kommentaren

15.09 | 19:14

Hej!
Vi är mycket intresserade av någon omplacering.
Har haft hund förut,
Vi är en kärleksfull familj med vuxen dotter.
Berättar givet vis mera om oss om intresse finns /mvh Helena

15.09 | 14:18

Det gör jag.

15.09 | 12:21

Hej!
Vad kul du träffat fine Hjalmar:) Kan du höra av dig på fagerhavanais@gmail.com om några dagar. Måste landa lite först:)

15.09 | 11:07

Hej!
Jag är intresserad av en valp från dig. Jag har träffat en hane, i Strömstad, som är så vacker. Vet att du just fått en ny kull men har du tid så hör gärna av dig.

Dela den här sidan