Dag 32 Isa

28. mar, 2018

Dag 32 Isa

Ja nu är vi förhoppningsvis mer än halvtid för Isas dräktighet! Efter 8 dagars tvångsmatning och "tvångsdrickning" genom nappflaska, drack Isa själv ur vattenskålen idag...halleluja:) Hon mår nog tjyvtjockt än och har bestämt ha en strikt Lchf meny! Inga koLhydrater går ner) Bacon är gott i små bitar och Frolic!I Kokade en kyckling till henne som hon nu ratar🤪Leverkorv kan vara gott ibland men hundar bör inte äta lever för ofta! Ingen optimal hundmat precis !!! Nu hoppas jag det vänder snart? Mage har hon fått trots denna "bantning" ! 

På självaste Påskafton blir det  officiell debut för Zindy på hundutstälningen i Malmö! Hon har en tendens att dammsuga alla golv och gräsmattor, så jag hoppas  något gott godis kan locka lilla fröken bära sitt huvud någorlunda högt?? En del domare förbjuder godis i ringen , så var det på My Dog!? Då bir det lite lurigt med den fröken !! Vissa domare  tycker nog en 10 månaders hund ska vara helt färdig för utställningsringen när man visar upp den ? Roligt ska det bli i alla fall trots Zindy löper för första gången🙃Mitt knä har också fått en släng av atros, så stå på knä som är brukligt med småhundar, när dem visas, går nog inte!? Är glad ändå och ska bli kul bo på hotell och träffa min fina fodervärd Pernilla med familj och underbaraste Bishop!  

GLAD PÅSK ÖNSKAR VI ER ALLA !

Vi hörs

 

Senaste kommentaren

15.09 | 19:14

Hej!
Vi är mycket intresserade av någon omplacering.
Har haft hund förut,
Vi är en kärleksfull familj med vuxen dotter.
Berättar givet vis mera om oss om intresse finns /mvh Helena

15.09 | 14:18

Det gör jag.

15.09 | 12:21

Hej!
Vad kul du träffat fine Hjalmar:) Kan du höra av dig på fagerhavanais@gmail.com om några dagar. Måste landa lite först:)

15.09 | 11:07

Hej!
Jag är intresserad av en valp från dig. Jag har träffat en hane, i Strömstad, som är så vacker. Vet att du just fått en ny kull men har du tid så hör gärna av dig.

Dela den här sidan