Isa dag 14

10. mar, 2018

Isa dag 14

Isa mår bra och äter bra ! Imorgon går hon in i  vecka tre av sin ev. dräktighet! Än så länge svårt att säga med 100% säkerhet hon är det! Men det känns så 🙂

Under kommande vecka, troligtvis mot slutet av den, så kommer äggen att inplanteras i livmoderväggarna. Det kallas nidation. Varje enskilt embryo bäddas in i en egen fosterhinna som ger det tillräckligt med näring fram till födseln. Moderkakor och fostervatten bildas. 
När nidationen sker brukar tiken må illa och få förändrad aptit, kanske helt matvägra . Nu gäller det inte alla tikar men Isa hade så i förra dräktigheten! 

Imorgon blir det träning igen för Zindy och denna gång är det många och stora  hundar med!! Hon kommer vara minst i gruppen och är väl inte helförtjust i stora hundar🤪 Bra träning blir det iaf för på utställningar är det många stora hundar!

Trevlig helg!

Senaste kommentaren

15.09 | 19:14

Hej!
Vi är mycket intresserade av någon omplacering.
Har haft hund förut,
Vi är en kärleksfull familj med vuxen dotter.
Berättar givet vis mera om oss om intresse finns /mvh Helena

15.09 | 14:18

Det gör jag.

15.09 | 12:21

Hej!
Vad kul du träffat fine Hjalmar:) Kan du höra av dig på fagerhavanais@gmail.com om några dagar. Måste landa lite först:)

15.09 | 11:07

Hej!
Jag är intresserad av en valp från dig. Jag har träffat en hane, i Strömstad, som är så vacker. Vet att du just fått en ny kull men har du tid så hör gärna av dig.

Dela den här sidan