Grattis på 1-årsdagen Luna-valpar:)

6. mar, 2018

Grattis på 1-årsdagen Luna-valpar:)

Imorgon ,7 mars , blir Luna och Ceazars valpar 1 år! Grattis till dem alla och hoppas dagen bir lite xtra speciell❤Simson ska få sin  12 månaders spruta denna stora dag ! Patella och hjärtstatus ska också kollas! Kanske blir något gott/skoj när han kommer hem efter det :) Ögonlysning blir på annan klinik om en vecka! Nu hoppas vi bara allt är utan anmärkning! 

Lilla Isa är på dag 10 av sin ev.dräktighet!  Trött och lite butter är hon allt och äter inte upp sin mat, vilket är olikt henne? En del tikar precis som vi, kan bli lite illamående tidigt. så kanske det är ett tecken?? 

Idag kom posten med skojiga saker, bla en ny pipgris till Isa. Den vaktar hon med liv och lem! Ingen av damerna skulle komma på tanken att sno den av Isa! T o m lilla vispen Zindy, ryggar när Isa lyfter på läppen med ett morr:) 

 

 

 

Senaste kommentaren

15.09 | 19:14

Hej!
Vi är mycket intresserade av någon omplacering.
Har haft hund förut,
Vi är en kärleksfull familj med vuxen dotter.
Berättar givet vis mera om oss om intresse finns /mvh Helena

15.09 | 14:18

Det gör jag.

15.09 | 12:21

Hej!
Vad kul du träffat fine Hjalmar:) Kan du höra av dig på fagerhavanais@gmail.com om några dagar. Måste landa lite först:)

15.09 | 11:07

Hej!
Jag är intresserad av en valp från dig. Jag har träffat en hane, i Strömstad, som är så vacker. Vet att du just fått en ny kull men har du tid så hör gärna av dig.

Dela den här sidan