Träning och tovor

2. dec, 2017

Träning och tovor

Denna vecka har bjudit på gott och ont! Tandläkarbesök är aldrig roligt och jag har ett jättearbete (i mitt tycke) framför mig! Blir nog fint till slut och jag ser noga till att inte snubbla och stupa framlänges som en fura igen så att tänderna åker ut ! 

Tog med mig barnbarn o barn till tokiga Moon Thai! När man kommer in där, är det som komma till kanske en bakagata i Bangkok ? Massor av ljusslingor , blingbling och bambukädda väggar  och man sitter under typ parasoller! Bara havet som fattas utanför i denna kitchiga resturang :)  Mycket kreativa inredare må jag säga :) Maten och servicen är på Thailändskt vis också, mycket god och super artig servis! Gå dit om ni inte varit där!  Kristinelundsgatan 1 är adressen! 

Simson var här i början av veckan för nu har hemskeperioden tovning kommit🤪 Det tog sina modiga timmar och han fick gå hem med balsam för tovor och såg ut som han glömt skölja ur pälsen! Idag kommer han igen och vi ska tvätta ur gojan och pynta honom fint för morgondagen!

Utställningen Adventsvalpen blir det då! Kan inte sticka under stol med min nervositet!! Ska käre Simson tillåta domaren känna på honom??? Ska han dammsuga marken efter godsaker och inte bära nosen högt! Är där någon löptik med...jisses!! Dessa pojkar!!

Hur det än går är Simson en mycket stilig ung herre och alla kan ju inte vara världsmästare att visa hund , även om jag önskade jag var det :) 

På bilden tränar  Zindy  stå fint ❤

Önskar Er Alla En  Fin 1:a Advent

Senaste kommentaren

15.09 | 19:14

Hej!
Vi är mycket intresserade av någon omplacering.
Har haft hund förut,
Vi är en kärleksfull familj med vuxen dotter.
Berättar givet vis mera om oss om intresse finns /mvh Helena

15.09 | 14:18

Det gör jag.

15.09 | 12:21

Hej!
Vad kul du träffat fine Hjalmar:) Kan du höra av dig på fagerhavanais@gmail.com om några dagar. Måste landa lite först:)

15.09 | 11:07

Hej!
Jag är intresserad av en valp från dig. Jag har träffat en hane, i Strömstad, som är så vacker. Vet att du just fått en ny kull men har du tid så hör gärna av dig.

Dela den här sidan