Påfyllnad av vaccinatonen vid 12 veckor! Simson 5 månader på bilden!

4. aug, 2017

Påfyllnad av vaccinatonen vid 12 veckor! Simson 5 månader på bilden!

Nu är vi i stan igen! Riktigt skönt att komma hem igen:)

Söker fortfarande fodervärd till Zindy  inte helt lätt det där! Till dig som är seriöst intresserad,  gå in på Svenska kennel Klubbens sida och  sök rätt  på fodervärdsavtalet    https://www.skk.se ! 

Under tiden vi väntar tränar Zindy och jag på gå  fint  koppel! Går faktiskt riktigt bra nu om lilla fröken får bestämma rutten:) Så ska det ju vara just nu när valpen är så liten ! 

Tränar henne gärna  när hon är hungrig och har maten med mig ut som ges i belöning när Zindy gör rätt! Gärna lite extra god mat! 

Rumsrenheten är inte helt lätt🤪Tålamod gäller !!!Sägs valpen måste vara helt trygg där ute för göra sina behov utomhus , så använd gärna samma plats hela tiden som toa ! Som sagt var, tarmsystemet är kort än, så håll ut ett tag till och gå ut med valpen så fort den vaknat,lekt en stund och efter maten! 

Många av valparna har varit på besök hos oss i Onsala sista tiden och det är så himla härligt se

deras fina familjer:) Blir också så glad av info med bild hur valpen har det i sin nya miljö:, tack så mycket alla :)

Lilly och Isa är nu i höglöp och otroligt stökiga med sin uppvaktning av varandra!! Tikar sins emellan håller också på med "ridning" inte bara hanar! 

Isas nästa löp BÖR då bli i slutet av februari 2018 och om  Simson hunitt bli 1 år och klarat sina hälsotester, så är det planerat han ska paras med Isa❤

Glöm inte 12 veckors  vaccinationen!

Senaste kommentaren

15.09 | 19:14

Hej!
Vi är mycket intresserade av någon omplacering.
Har haft hund förut,
Vi är en kärleksfull familj med vuxen dotter.
Berättar givet vis mera om oss om intresse finns /mvh Helena

15.09 | 14:18

Det gör jag.

15.09 | 12:21

Hej!
Vad kul du träffat fine Hjalmar:) Kan du höra av dig på fagerhavanais@gmail.com om några dagar. Måste landa lite först:)

15.09 | 11:07

Hej!
Jag är intresserad av en valp från dig. Jag har träffat en hane, i Strömstad, som är så vacker. Vet att du just fått en ny kull men har du tid så hör gärna av dig.

Dela den här sidan