Snart kommer vi hem!

3. jul, 2017

Snart kommer vi hem!

Nu går min valptid mot slutet och separationsångesten börjar ta fart! Leveransen på valparna blir under 5 dagar från helgen och framåt , så Rosa o jag inte får för mycket hjärtsnörp 💔Försöker tänka på att det ska bli skönt att vila upp mig och pyssla lite mer med mina vuxna vovvar:) Längtar efter bokskog/hav och gärna solglimtar! Den evinnerliga blåsten kan också sluta, tycker jag:) 

Valparna är stabila och kan både det dom ska och inte ska🤪 Har lagt en hinderbana från valprum genom vardagsrum till köket, där idkas  det ofta tjurrusning..jisses!! Nästa kull jag planerar önskas bara 4 valpar  :) 

Valparna väcker varandra och mig var fjärde timma och när jag kommer in till dem låter det som polisbilar på utryckning  i New York , fast högre🤪Men ack så söta dem är nu! Pälsen växer ut och valpögonen  kan man drunkna  i ! 

Senaste kommentaren

15.09 | 19:14

Hej!
Vi är mycket intresserade av någon omplacering.
Har haft hund förut,
Vi är en kärleksfull familj med vuxen dotter.
Berättar givet vis mera om oss om intresse finns /mvh Helena

15.09 | 14:18

Det gör jag.

15.09 | 12:21

Hej!
Vad kul du träffat fine Hjalmar:) Kan du höra av dig på fagerhavanais@gmail.com om några dagar. Måste landa lite först:)

15.09 | 11:07

Hej!
Jag är intresserad av en valp från dig. Jag har träffat en hane, i Strömstad, som är så vacker. Vet att du just fått en ny kull men har du tid så hör gärna av dig.

Dela den här sidan