Valet av valp

27. jun, 2017

Valet av valp

Nu har vi kommit in till stan efter 12 vilda dagar i Onsala🤪 Tur med vädret hade vi och varit ute hela dagarna! Trapporna har valparna lärt sig gå i både upp och ner!! Det är ett busigt gäng vill jag lova:) Det händer mycket varje dag  med utvecklingen   och tänderna poppar upp !Besök har vi haft av alla valpköpare och även Simson och Bisse hälsade på:) Underbart få se sina "gamla" valpar  och nu drar det ihop sig---vem ska ha vem i denna kull ? 

Maya stannar här i Göteborg hos Susanne och Tessa  . Blir så bra så❤ Kommer att få träffa  Maya lite då o då, så det känns ok! Dahia  flyttar till Elisabeth i Borås, blir bra det med :)Det har varit svårt att välja valp för valpköparna denna gång , då dem är så olika och lika söta alla! Själv har jag haft det lika besvärligt men nu har jag bestämt mig för Camelia! Kan ju inte  går här och grunna i  alla evighet   :) 

Tror fördelninge blir bra  och alla får sin lilla önskevalp till sist:)

På bilden Bellisa raringen som idag vägde 1635 gr:) Större bild-klicka på den :)

Vi hörs

Senaste kommentaren

15.09 | 19:14

Hej!
Vi är mycket intresserade av någon omplacering.
Har haft hund förut,
Vi är en kärleksfull familj med vuxen dotter.
Berättar givet vis mera om oss om intresse finns /mvh Helena

15.09 | 14:18

Det gör jag.

15.09 | 12:21

Hej!
Vad kul du träffat fine Hjalmar:) Kan du höra av dig på fagerhavanais@gmail.com om några dagar. Måste landa lite först:)

15.09 | 11:07

Hej!
Jag är intresserad av en valp från dig. Jag har träffat en hane, i Strömstad, som är så vacker. Vet att du just fått en ny kull men har du tid så hör gärna av dig.

Dela den här sidan