Sommarvärme och choklad

19. maj, 2017

Sommarvärme och choklad

Det är tufft nu att sitta inne när det är sommarvärme ute:) För tidigt för dem små med utevistelse än Njuter istället av kvällarna ute och lyssnar på alla glada fåglar! Måste ju ha en valppassare och då är maken hemma!

Luna fick sig ett riktigt bad o urkammning igår och jag tror hon var glad för det- efteråt! Ute var hon som en valp igen och ville hemskt gärna jaga hararna här i kvarteret🤪Precis som barn behöver damerna lite egentid med matte och så lätt med bara en hund åt gången:)

Valparna växer och frodas och jag är så nöjd med deras utveckling. Färgerna är lite svåra att bedömma än för mig, så jag väntar lite till med det! Just nu tror jag en del  är choklad då pigmentet skiftar lite i brunt ? Får se om ett par veckor! "soblarna" undrar jag om dem är silver i ? Ja inte är detta lätt:) Söta är dem alla i alla fall❤

Denna helgen får jag låna Simson lite grann  och det ska bi så roligt träffa gossen igen! Inte lika kul för honom kanske då här vankas ett bad!

Njut av värmen och soen nu!

Senaste kommentaren

15.09 | 19:14

Hej!
Vi är mycket intresserade av någon omplacering.
Har haft hund förut,
Vi är en kärleksfull familj med vuxen dotter.
Berättar givet vis mera om oss om intresse finns /mvh Helena

15.09 | 14:18

Det gör jag.

15.09 | 12:21

Hej!
Vad kul du träffat fine Hjalmar:) Kan du höra av dig på fagerhavanais@gmail.com om några dagar. Måste landa lite först:)

15.09 | 11:07

Hej!
Jag är intresserad av en valp från dig. Jag har träffat en hane, i Strömstad, som är så vacker. Vet att du just fått en ny kull men har du tid så hör gärna av dig.

Dela den här sidan