6 dagar

15. maj, 2017

6 dagar

Det är intensiva nätter för både Rosa och mig nu 🤪Lilla Dahlia har vi fått hjälpa lite extra! Annars är det en väldigt framåt tjej som tar sig fram med blixtens hastighet:) Hennes färg består av tre färger, mest svart,lite solbrunt och vitt "Tricolor". Bellisa har ungefär lika färgsättning! Tre kallas ev Soblar men det får tiden utvisa om de är äkta soblar? Sedan har vi Vide som har en guldig ton-än :)Han har också lite vitt!

Scilla är en äkta engelsk creme, alltså har inga rödafärgade öron utan musfärgade öron som sedan övergår till creme! Sedan har vi Mimosa som jag fortfarnade inte vet om lilla damen ska vara vit eller creme!  Ibland lurar jag också på om en av "soblarna" möjligen är chokladfärgad??? Spännande tider väntas ang färger:)) 

 

Senaste kommentaren

15.09 | 19:14

Hej!
Vi är mycket intresserade av någon omplacering.
Har haft hund förut,
Vi är en kärleksfull familj med vuxen dotter.
Berättar givet vis mera om oss om intresse finns /mvh Helena

15.09 | 14:18

Det gör jag.

15.09 | 12:21

Hej!
Vad kul du träffat fine Hjalmar:) Kan du höra av dig på fagerhavanais@gmail.com om några dagar. Måste landa lite först:)

15.09 | 11:07

Hej!
Jag är intresserad av en valp från dig. Jag har träffat en hane, i Strömstad, som är så vacker. Vet att du just fått en ny kull men har du tid så hör gärna av dig.

Dela den här sidan