Äter o äter :)

12. maj, 2017

Äter o äter :)

Nu pekar viktkurvan snabbt uppåt! Alla börjar anta päronformen som visar mycket mjölk i den❤

 Väldigt rörliga och ser ut som krypande små grodor nu:)

 Rosa är en förträfflig mor som håller rent efter sina småttingar och tänk att mätta 8 magar på en gång flera gånger om dagen🤪 Vi skyfflar in mat  till henne nu!!!

Är så tacksam , min strävan efter flera färger på kullen gick i uppfyllelse :) Ska bli så spännande att på nära håll få se Havanaisens färgförändringar!  Pigmentet börjar komma på en del tassar , så spännande allt är:) Skulle bara önska man inte behövde sova och var minst 10 år yngre🙃

Får info om Lunas små ute i stora vida världen! Det går ganska bra och  alla är väldigt morgonpigga:)) Har Simson kvar än och vet hur det känns när en valp får lust att leka o busa i arla stund!!! Simson fick därför sova i min säng och somnade om på stört! Bullade upp en liten hörna till honom med klappvänligt avstånd och lite filtar på golvet i fall han skulle drutta ner!

 Nu har jag en låg säng i valprummet och rekommenderar inte en hög  kontinentalsäng  med valp i - än :)

Matlusen har inte riktigt vaknat hos Lunas valpar  i sina nya hem och  nu när konkurensen av syskonen är borta vid matskålen behöver man ju inte hysta i sig maten, så ingen annan får :) Är säker på allt löser sig till slut:)

 Vi hörs snart igen

 

 

 

 

Senaste kommentaren

15.09 | 19:14

Hej!
Vi är mycket intresserade av någon omplacering.
Har haft hund förut,
Vi är en kärleksfull familj med vuxen dotter.
Berättar givet vis mera om oss om intresse finns /mvh Helena

15.09 | 14:18

Det gör jag.

15.09 | 12:21

Hej!
Vad kul du träffat fine Hjalmar:) Kan du höra av dig på fagerhavanais@gmail.com om några dagar. Måste landa lite först:)

15.09 | 11:07

Hej!
Jag är intresserad av en valp från dig. Jag har träffat en hane, i Strömstad, som är så vacker. Vet att du just fått en ny kull men har du tid så hör gärna av dig.

Dela den här sidan