Rosa dag 58

8. maj, 2017

Rosa dag 58

Idag dippade Rosas temp ännu mer! En liten större dipp ändå, är nog att vänta- tror jag:) Magen är hård och det känns mycket fullt där inne!Inte mycket plats att röra sig på för valparna!

Idag blir det extra omvårdnad av den blivande mamman❤

Nu har Luna bara två valpar kvar här hemma och jag tror inte hon är så ledsen över det:) Hon leker mer med valparna nu och mjölkbaren är stängd för evigt hos Luna   :)  

Valparna fick flytta lite tidigare i denna kull! Inte bara för Rosa är dräktig utan dem är ordentligt förberdda och mogna  för sitt nya liv! Hade valparna varit  här tills dem var tio veckor, tror jag blodvite uppstått varje dag mellan dem!

För mig stämmer det inte  att Havanaisvalparna skulle vara mer omogna än andra raser? Skulle allt bra gärna vilja veta källan till den villfarelsen! Eller finns det forskning på det :))) Tycker ändå allt beror på hur länge mamman står ut med dem små och vill ge di  ! 

Som vanligt har vi helt underbara familjer valparna kommer till och jag är inte det minsta orolig:) 

Nu väntar vi på nya små liv från Rosa ❤  

Senaste kommentaren

15.09 | 19:14

Hej!
Vi är mycket intresserade av någon omplacering.
Har haft hund förut,
Vi är en kärleksfull familj med vuxen dotter.
Berättar givet vis mera om oss om intresse finns /mvh Helena

15.09 | 14:18

Det gör jag.

15.09 | 12:21

Hej!
Vad kul du träffat fine Hjalmar:) Kan du höra av dig på fagerhavanais@gmail.com om några dagar. Måste landa lite först:)

15.09 | 11:07

Hej!
Jag är intresserad av en valp från dig. Jag har träffat en hane, i Strömstad, som är så vacker. Vet att du just fått en ny kull men har du tid så hör gärna av dig.

Dela den här sidan