Rosa dag 52

3. maj, 2017

Rosa dag 52

Imorgon blir en riktigt spännande dag  besiktningen av valparna och jag  får reda på hur många valpar där finns i magen på Rosa❤  Hon mår bra men är väldigt baktung och har svårt  komma upp på höjderna:)  

Har gjort ordning valprummet för Rosa, hennes små och där är en säng som damen kan komma upp i - nu ialla fall:) Hundhagen står i vardagsrummet just nu och ligisterna får träning på  sova i alla möjliga ljud! Mitt hem ser för tillfälet ut som ett hunddagis men det är ju övergående snart:) I Onsla kan vi inte vara, då där grävs upp rabatter kors o tvärs av grävskopan till häck och annat smått o gott:) Vi har ju trädgård här i stan också också men tar bara två åt gången där ! Dem är snabba som vesslor om något skulle skrämma iväg dem🤪 Blir ju på så vis lite mer koppelträning då! Inget ont utan något gott :) Alla valparna är duktiga på göra från sig på tidningen i hallen, fast mest nr två:) Kissa kan man visst göra var som helst och jag är glad för mina presenningar lite här o var :))

Stamtavlorna kom idag och alla har nu registrerats i Svenska kennel Klubben. 

Återkommer imorgon ang antalet valpar:) 

Senaste kommentaren

15.09 | 19:14

Hej!
Vi är mycket intresserade av någon omplacering.
Har haft hund förut,
Vi är en kärleksfull familj med vuxen dotter.
Berättar givet vis mera om oss om intresse finns /mvh Helena

15.09 | 14:18

Det gör jag.

15.09 | 12:21

Hej!
Vad kul du träffat fine Hjalmar:) Kan du höra av dig på fagerhavanais@gmail.com om några dagar. Måste landa lite först:)

15.09 | 11:07

Hej!
Jag är intresserad av en valp från dig. Jag har träffat en hane, i Strömstad, som är så vacker. Vet att du just fått en ny kull men har du tid så hör gärna av dig.

Dela den här sidan