Rosa dag 43

23. apr, 2017

Rosa dag 43

 Vet inte om "smekmånaden" är över nu ?  Helt plöstsligt vaknar småttingarna vid 0300 _ tiden🤪 

Inte så härligt för kennelmatte! Det är ju mycket som händer i valpkroppern nu och bla   ska  alla valptänderna fram! Kliar  nog en del och kanske det som stör nattsömnen? Det är mycket bus i hela gänget nu , så vila ut INNAN den lilla ligisten kommer hem till er:) Lekarna består av kamplekar och gärna då ett kissunderlägg som är begagnat , segt och smular sönder till slut:)  Innerskor är också en höjdare om man glömt ta bort dem!!  Kan säga också- det låter om dem och högt!! För övrigt är dem alldeles helt ljuvliga,sociala och kramgoa:)

Idag ska Domino få besök och jag tror vi ska ta med honom ut till trädgården då :) 

Rosa har det jobbigt nu med stora magen ! Sista långpromenaden var igår. före vapningen  Hon hade lagt sig   ner lite då och då på promenaden med husse, så det var nog lite jobbigt att traska på ! När hon kom hem var damen grisk och jättetrött❤ Lilla livet!

 

 

Senaste kommentaren

15.09 | 19:14

Hej!
Vi är mycket intresserade av någon omplacering.
Har haft hund förut,
Vi är en kärleksfull familj med vuxen dotter.
Berättar givet vis mera om oss om intresse finns /mvh Helena

15.09 | 14:18

Det gör jag.

15.09 | 12:21

Hej!
Vad kul du träffat fine Hjalmar:) Kan du höra av dig på fagerhavanais@gmail.com om några dagar. Måste landa lite först:)

15.09 | 11:07

Hej!
Jag är intresserad av en valp från dig. Jag har träffat en hane, i Strömstad, som är så vacker. Vet att du just fått en ny kull men har du tid så hör gärna av dig.

Dela den här sidan