Det händer mycket nu:)

28. mar, 2017

Det händer mycket nu:)

3-5 veckor

 Nu hör och ser alla valparna ! 

En del har lärt sig att vifta lite försynt på svansen, morra, skälla osv. Nu börjar valpen leka med sina syskon och/eller sin mamma. Snart kommer tänderna och då känns det allt när dem undersöker/leker med  varandra och kan beklagar sig högt och ljudligt🤪

 Alla sinnena blir nu fullt utvecklade och hjärnan utvecklas mycket snabbt under denna period. Valpen går igenom sin första riktiga sociala prägling och här är det viktigt attden får interagera med såväl hundar (vanligtvis syskon och mamman) som människor.

 Valpen är mycket social och nyfiken under denna period. I det vilda skulle valpen börjat lämna lyan i denna ålder, gå ut och träffa sin pappa (endast utanför lyan, tikar låter inte hanen komma in). Tam-valpar vill också komma ut och upptäcka världen i den här åldern. Luna vill inte det riktigt än !  Hon är verkligen en hönsmamma:) Vi skyndar långsamt:)

Senaste kommentaren

15.09 | 19:14

Hej!
Vi är mycket intresserade av någon omplacering.
Har haft hund förut,
Vi är en kärleksfull familj med vuxen dotter.
Berättar givet vis mera om oss om intresse finns /mvh Helena

15.09 | 14:18

Det gör jag.

15.09 | 12:21

Hej!
Vad kul du träffat fine Hjalmar:) Kan du höra av dig på fagerhavanais@gmail.com om några dagar. Måste landa lite först:)

15.09 | 11:07

Hej!
Jag är intresserad av en valp från dig. Jag har träffat en hane, i Strömstad, som är så vacker. Vet att du just fått en ny kull men har du tid så hör gärna av dig.

Dela den här sidan