Vår idag?

23. mar, 2017

Vår idag?

Det rör på sig i valplådan nu:) Inte lätt att springa på ostadiga ben till mamma Lunas mjölkbar !

Luna är fortfarande väldigt vaktig med sina små . Hoppas det vänder snart när fast föda ska introduceras:) Det ska ju ändå vara lugnt omkring en diande tik och det har vi här:)

Mina andra damer är mycket lugna och stör ine Luna det minsta! Isa kan få för sig gå in i valprummet men det räcker att Luna med sänkt huvud ställer sig  upp  , så piper Isa iväg på studs:) det kallar jag respekt:) Än så länge är det lite olika storlekar på valparna. Det betyder inget direkt nu och alla brukar bli ungefär lika stora när dem vuxit färdigt Spencer är minst nu men  kan mest saker:) Domino är störst just nu o gillar ta det lugnt:) Simson var störst vid födseln och ligger tvåa nu:) Avicci och Jagger ligger i mitten i  storleks ordningen Alla är fina i hullet och jag börjar se vem som börjar Likna Luna! Några har tränat på morra o skälla ❤

Har tänkt spara en gosse och söker en fodervärd till honom! Då ska man vara intresserad av pälsvård eller vilja lära sig:) Bo i Göteborgstrakten, så vi kan hjälpas åt med pälsen och utställningsträna honom till  han är ca tre år- kanske ! 

Senaste kommentaren

15.09 | 19:14

Hej!
Vi är mycket intresserade av någon omplacering.
Har haft hund förut,
Vi är en kärleksfull familj med vuxen dotter.
Berättar givet vis mera om oss om intresse finns /mvh Helena

15.09 | 14:18

Det gör jag.

15.09 | 12:21

Hej!
Vad kul du träffat fine Hjalmar:) Kan du höra av dig på fagerhavanais@gmail.com om några dagar. Måste landa lite först:)

15.09 | 11:07

Hej!
Jag är intresserad av en valp från dig. Jag har träffat en hane, i Strömstad, som är så vacker. Vet att du just fått en ny kull men har du tid så hör gärna av dig.

Dela den här sidan