Dag 52

21. feb, 2017

Dag 52

Gomorron:)

Med Luna är allt bra! Inatt har hon legat i sin  "valpbädd" Det börjar bli lite pirrigt nu och tiden rinner iväg!! Då jag inte känt några sparkar från fostren än, undrar jag om befruktningen kanske blev till lite senare ,efter parningen? Eller så har jag helt enkelt missat första duttarna? Luna parades ganska tidigit i sitt höglöp och då kan man få vänta på småttingarna en stund till! Till helgen är jag i a f beredd, då allt kan hända:) 

Hennes mage växer och bara sedan igår nästan 2 cm över bröstkorgen! Liknar nu en vaggande tunna, sett från ovan❤Undrar just hur många där är? Det går inte känna hur många foster det är, då alla ligger väl inpackade i sina livmoderhorn nu ! Jag kan det i alla fall inte:) Nu är det bara 12 dagar till förväntad valpning:))) Idag klipper jag pälsen, så inga valpar snor in sig i långa pälsstrån! 

Vi hörs!

Senaste kommentaren

15.09 | 19:14

Hej!
Vi är mycket intresserade av någon omplacering.
Har haft hund förut,
Vi är en kärleksfull familj med vuxen dotter.
Berättar givet vis mera om oss om intresse finns /mvh Helena

15.09 | 14:18

Det gör jag.

15.09 | 12:21

Hej!
Vad kul du träffat fine Hjalmar:) Kan du höra av dig på fagerhavanais@gmail.com om några dagar. Måste landa lite först:)

15.09 | 11:07

Hej!
Jag är intresserad av en valp från dig. Jag har träffat en hane, i Strömstad, som är så vacker. Vet att du just fått en ny kull men har du tid så hör gärna av dig.

Dela den här sidan