Dag 34

3. feb, 2017

Dag 34

Gomorron :)

Igår fick jag se sista tecknet på att Luna är dräktig men var säker innan :) Hon mår lite illa från o till och är mycket petig med mat. Nu behöver hon snart lite mera mat, så hoppas matusten återkommer snart! Hundmat är hon inte alls intresserad av men lite fläskkotlett och en o annan prinskorv kan gå ner. Ska idag köpa energipasta till henne.Finns alla mineraler o vitaminer i den och energi! Ute är hon pigg  men  gillar inte Rosas inbjudan till vilda lekar! 

Magen växer och jag undrar så hur många som bor därinne?

Imorgon ,den 35:e dagen markerar slutet på embryoperioden, Organen börjar nu ta form och embryona kallas foster även om de inte är fullt utvecklade. Under fosterfasen och särskilt från och med den 40:e dagen ökar fostren i vikt med 3/4 av födelsevikten.   Så nu är det bara 29 dagar kvar tills valparna är redo att födas ??

På bilden Rosa som liten ❤

Vi hörs!

Senaste kommentaren

15.09 | 19:14

Hej!
Vi är mycket intresserade av någon omplacering.
Har haft hund förut,
Vi är en kärleksfull familj med vuxen dotter.
Berättar givet vis mera om oss om intresse finns /mvh Helena

15.09 | 14:18

Det gör jag.

15.09 | 12:21

Hej!
Vad kul du träffat fine Hjalmar:) Kan du höra av dig på fagerhavanais@gmail.com om några dagar. Måste landa lite först:)

15.09 | 11:07

Hej!
Jag är intresserad av en valp från dig. Jag har träffat en hane, i Strömstad, som är så vacker. Vet att du just fått en ny kull men har du tid så hör gärna av dig.

Dela den här sidan