Dag 19

19. jan, 2017

Dag 19

Denna morgon åt Luna en mycket liten frukost. Fick säga var så god måånga gånger! Hon tittade på maten och såg frågande på mig-ska jag verkligen äta detta?Kanske hon är lite illamående? Kan vara ett tecken?

På söndag börjar vecka 4 och kanske man då kan  se säkra tecken.Tycker Luna redan blivit bredare över ryggen men tron kan ju försätta berg :)

Detta händer vecka 4                                                                               

Man kan skilja på bak och framben. Öronsnibbarna är synliga. Öronen och ögonen bildas  

 25:e dagen_ Embryot är nu 14 mm och fosterblåsorna är som små bubblor på ca 2,5cm. 

Ska försöka att palpera  lilla magen , kanske kan jag känna  "bubblorna"? Kan vara svårt för den ovana? Vågar bara känna mycket försiktigt! En erfaren veterinär kan detta men jag vill inte gärna dra  Luna till en klinik med massa baciller o virus nu i hennes extra känsliga period ! Man kan också gör ultraljud efter dag 28 men det gör jag inte heller av samma skäl!

Vi får ha tålamod helt enkelt! Då Luna aldrig visat skendräktighet(falsk dräktighet) så tror mitt sjätte sinne hon är dräktig :)

Vi hörs snart!

Senaste kommentaren

15.09 | 19:14

Hej!
Vi är mycket intresserade av någon omplacering.
Har haft hund förut,
Vi är en kärleksfull familj med vuxen dotter.
Berättar givet vis mera om oss om intresse finns /mvh Helena

15.09 | 14:18

Det gör jag.

15.09 | 12:21

Hej!
Vad kul du träffat fine Hjalmar:) Kan du höra av dig på fagerhavanais@gmail.com om några dagar. Måste landa lite först:)

15.09 | 11:07

Hej!
Jag är intresserad av en valp från dig. Jag har träffat en hane, i Strömstad, som är så vacker. Vet att du just fått en ny kull men har du tid så hör gärna av dig.

Dela den här sidan