Bishop åker hem!

7. jan, 2017

Bishop åker hem!

Nu har  Luna averkat en vecka av sin ev. dräktighet och naturligtvis finns inga tecken än så här tidigt! Kan inte tänka mig något annat än Luna är dräktig med så kärleksfull  parning❤

Alla damerna har varit i Onsala med husse då Bishop har gästat mig :) Det var kärt återseende mellan mig o mina damer:) Har aldrig varit utan dem i hela 4 dygn, så jag kände mig allt lite anklagad av dem.

Bishop har varit underbart att få låna i 4agar. Han har åkt tåg,buss, spårvagn och på det en tvådagars utställning på My Dog som är bara så högljudd🤪 Allt detta berörde inte gossen det minsta! Han klarade allt med bravur:) Utställning gick också bra och vi fick bra kritik:) Hans mentalitet får av mig absolut högsta poäng.Han är så trygg och glad hund!

Nu har han landat i Malmö hos sin familj och där är han är högt älskad!

Vi hörs!

 

Senaste kommentaren

15.09 | 19:14

Hej!
Vi är mycket intresserade av någon omplacering.
Har haft hund förut,
Vi är en kärleksfull familj med vuxen dotter.
Berättar givet vis mera om oss om intresse finns /mvh Helena

15.09 | 14:18

Det gör jag.

15.09 | 12:21

Hej!
Vad kul du träffat fine Hjalmar:) Kan du höra av dig på fagerhavanais@gmail.com om några dagar. Måste landa lite först:)

15.09 | 11:07

Hej!
Jag är intresserad av en valp från dig. Jag har träffat en hane, i Strömstad, som är så vacker. Vet att du just fått en ny kull men har du tid så hör gärna av dig.

Dela den här sidan