Bishop kommer till stan :)

23. nov, 2016

Bishop kommer till stan :)

Här väntar vi forfarande på Lunas löp! Har pratat med en annan uppfödare som också går och väntar på att hennes tik ska löpa! Det är inget konstigt att det dröjer, bara att vänta lite till :)

Kanske lilla damen ger oss en 1: a  advent present i form av ett Löp:) Vet ni är otåliga(jag med)  som väntar på valpar men den som väntar på något gott......

Det är en mysig tid nu fram till Jul. Har plockat grönmossa till öppna spisens hylla och pudrat med silverglitter och anisstjärnor doppade i glitter som får föreställa snöflingor! Det får gärna glittra lite här o var inför Julen 🙂Är inte precis någon "rödjuls nisse"  längre. 

Mina damer var ALLA dåliga i sina magar i natt🤒 Hade gett dem lite fel saker, stackars små troll och min matta!! Snart kommer julmaten fram och hundarnas ögon tindrar likt stjärnor och vill inget hellre  än smaka på alla godbitar ! Låt inte dessa tindrande ögon beveka er man kan få betala dyrt för det:)

Nedräkning för Bishop har börjat. Om ca  6 veckor får jag låna käraste Bichop i fyra hela dygn :) Två av dagarna ska vi på My Dog och ställa ut honom! Hoppas domaren finner någon del av honom som är tilltalande :)

Nu tycker jag snön kan komma!

Vi hörs snart hoppas jag

Senaste kommentaren

15.09 | 19:14

Hej!
Vi är mycket intresserade av någon omplacering.
Har haft hund förut,
Vi är en kärleksfull familj med vuxen dotter.
Berättar givet vis mera om oss om intresse finns /mvh Helena

15.09 | 14:18

Det gör jag.

15.09 | 12:21

Hej!
Vad kul du träffat fine Hjalmar:) Kan du höra av dig på fagerhavanais@gmail.com om några dagar. Måste landa lite först:)

15.09 | 11:07

Hej!
Jag är intresserad av en valp från dig. Jag har träffat en hane, i Strömstad, som är så vacker. Vet att du just fått en ny kull men har du tid så hör gärna av dig.

Dela den här sidan