Askimsviken

14. nov, 2016

Askimsviken

Hela flocken tog sig till havet på fars-dag:) Damerna blir fullständigt sjövilda när dem ser hav och strand.T o m   Lilly som är en mycket stillsam dam..eller lat?.Så härligt se dem sträcka ut hela kroppen och nästan flyger: ) Luna är värst vad det gäller bad men fick hindrat henne! Tyckte själv det var lite kallt för ett bad! Med oss hem hade vi mängder av sand o fyra smutsiga damer ..jisses !! 

Luna löper inte än..blir galen snart! Kanske bra det ,då jag minns Isas hemkomst!i December. Januari var riktigt kall med minus 14 grader ibland.Liten som hon var bar jag henne innanför min dunjacka och hon fick endast göra sina behov ute med blixtens hastighet:) Blir allt lite lättare med vårvalpar:) 

Hade också spontan besök av Isas valp Alfons med hela sin fina familj.Så härligt får pussa på  "mina" småttingar ibland 💋Alfons har utvecklats till en jättefin och gosig kille och är så älskad av sin familj! 

Snart ska jag också får träffa brodern Ajax och det ska bli väldigt spännande! Bägge är  klippta,  ser ut som ulliga små isbjörnar! Bishop hoppas jag få låna några dagar i Januari? 

 

 

Senaste kommentaren

15.09 | 19:14

Hej!
Vi är mycket intresserade av någon omplacering.
Har haft hund förut,
Vi är en kärleksfull familj med vuxen dotter.
Berättar givet vis mera om oss om intresse finns /mvh Helena

15.09 | 14:18

Det gör jag.

15.09 | 12:21

Hej!
Vad kul du träffat fine Hjalmar:) Kan du höra av dig på fagerhavanais@gmail.com om några dagar. Måste landa lite först:)

15.09 | 11:07

Hej!
Jag är intresserad av en valp från dig. Jag har träffat en hane, i Strömstad, som är så vacker. Vet att du just fått en ny kull men har du tid så hör gärna av dig.

Dela den här sidan