Krispig Isa

20. okt, 2016

Krispig Isa


Det är 9 grader varmt ute nu, en tråkig temperatur och jag drömmer mig bort till vinande, kalla vindar och snö som yr åt alla håll och kanter ! För inte tala om den otroligt vackra frosten som gör den fulaste buske till ett konstverk! Nu bor jag på västkusten och detta scenario är tyvärr så sällsynt. Men plötsligt händer det och ingen är lyckligare än jag!
Hundar håller sig rena och diverse otyg stannar kvar under frost och snö!
En del kallar stora tunga snöflingor för "trillesnö " som namnet säger, den trillar ner som lite tyngre dunbollar, stilla och tyst! Kommer den där "trillesnön" rusar jag ut, även om det är sent på kvällen:) Snön är magiskt !Det är därför jag längtar så.
Nog om min snölängtan.

Luna blev idag mycket flitigt uppvaktad av en gosse.Han t.o.m sjöng en serenad för henne! Så nu är säkert hennes efterlängtade löp snart här :) Hela flocken för övrigt nosar henne flitigt i baken, till Lunas förtret :) Uppvaktning och nosning är bara intressant i  höglöpet som är ca 12-16 dagar in i löpet !
Fästmannen Ceazar bor här i Göteborg, så det blir nog några dater för att vara på den säkra sidan! Både nya småttingar och snö är så välkomna så !

Vi hörs snart

Senaste kommentaren

15.09 | 19:14

Hej!
Vi är mycket intresserade av någon omplacering.
Har haft hund förut,
Vi är en kärleksfull familj med vuxen dotter.
Berättar givet vis mera om oss om intresse finns /mvh Helena

15.09 | 14:18

Det gör jag.

15.09 | 12:21

Hej!
Vad kul du träffat fine Hjalmar:) Kan du höra av dig på fagerhavanais@gmail.com om några dagar. Måste landa lite först:)

15.09 | 11:07

Hej!
Jag är intresserad av en valp från dig. Jag har träffat en hane, i Strömstad, som är så vacker. Vet att du just fått en ny kull men har du tid så hör gärna av dig.

Dela den här sidan