Bishop har hittat hem!

9. sep, 2016

Bishop har hittat hem!

Har nyss varit ute med damerna och gossen och det är ljuvligt varmt därute:) Känns lite som att bo i ett annat varmt land just nu! Inte ett löv darrade och bilarna hade tystnat . Det börjar mörkna redan vi 20:tiden precis som på  Kanarieöarna. Där kan man faktiskt se hur snabbt jorden snurrar genom att kolla stjärnorna:) Ikväll var också sista kvällspromenaden med Bishop:( Känns väldigt sorgligt men inget att göra åt! Tror att han nu får en fin famlij  och kommer nära sin far Zigge :)

Ibland önskar jag ett boende där månag fler hundar får plats!

Hela veckan är sorglig och kanske flera veckor till? Min lillebror har lagts in på Hospice och har inte så lång  tid kvar ! Blir därför så förbannad på Hovåsborna att dem sätter sig emot ett nytt Hospice där! Det finns ju så få platser till behövande!!Tror dem att de kan slippa undan slutet? Alla ska vi den vägen vandra  och det vore väl fint om miljön sista tiden är lite extra vacker! Vill egentilgen inte skriva om sjukdomar och elände! Tycker iinte det hör hemma på en blogg eler facebook! Nu blev det så i alla fall:) Mitt i eländet planerar jag små valpar och en ska heta Glenn efter  min lillebror, för Glenn heter ju alla Göteborgare ..eller hur :)

Imorgon ska jag styla Bishop efter konsten alla regler! Hoppas av hela mitt hjärta han blir älskad och får ett underbart liv för det är han värd :) undrar om han byter namn...igen???

Senaste kommentaren

15.09 | 19:14

Hej!
Vi är mycket intresserade av någon omplacering.
Har haft hund förut,
Vi är en kärleksfull familj med vuxen dotter.
Berättar givet vis mera om oss om intresse finns /mvh Helena

15.09 | 14:18

Det gör jag.

15.09 | 12:21

Hej!
Vad kul du träffat fine Hjalmar:) Kan du höra av dig på fagerhavanais@gmail.com om några dagar. Måste landa lite först:)

15.09 | 11:07

Hej!
Jag är intresserad av en valp från dig. Jag har träffat en hane, i Strömstad, som är så vacker. Vet att du just fått en ny kull men har du tid så hör gärna av dig.

Dela den här sidan