Finbesök av Bella och Bishop

16. jun, 2016

Finbesök av Bella och Bishop

Igår hade jag finbesök:) Bella Bus med matte Eva och Bishop med matte Susanne.Det blev ett intensivt möte mellan syskonen och mor Isa:) Total tjurrusning var det nog. Memphis strålade samman med busarna lite senare och jag tror minsann han blev lit förälskad i Bella❤Det tog en bra stund att uppvakta lilla damen, innan hon kapitulerade:)

Sedan blev det bad för Bishop och han var  så duktig så , även om han sjöng högt under badet :) Hans päls ser mycket lovande ut just nu , även Bellas päls ser lovande ut! Har bestämt med deras mattar att utställningen i Backamo ska vi anmäla dessa två stollar till! Undrar om vi hinner lära Bella att gå på alla fyra i ringen och inte galoppera eller gå på  två ben och Bishop ska helst gå framåt utan att dammsuga varenda grässtrå 🤪Tur det inte är så stora krav på valpar men domaren ska ju kunna se lite av deras rörelse:) 

Nu väntar jag på åskan och regnet som utlovats av YR och markerna behöver verkligen regn i massor! 

Vi hörs

Senaste kommentaren

15.09 | 19:14

Hej!
Vi är mycket intresserade av någon omplacering.
Har haft hund förut,
Vi är en kärleksfull familj med vuxen dotter.
Berättar givet vis mera om oss om intresse finns /mvh Helena

15.09 | 14:18

Det gör jag.

15.09 | 12:21

Hej!
Vad kul du träffat fine Hjalmar:) Kan du höra av dig på fagerhavanais@gmail.com om några dagar. Måste landa lite först:)

15.09 | 11:07

Hej!
Jag är intresserad av en valp från dig. Jag har träffat en hane, i Strömstad, som är så vacker. Vet att du just fått en ny kull men har du tid så hör gärna av dig.

Dela den här sidan