Ceazar i unga år

11. jun, 2016

Ceazar i unga år

Har för länge sedan talat om vem som ska bli pappa till Lunas valpar i höst! Är inte så mycket för hemligheter precis :) Här är Ceazar i unga år och han är verkligen en trevlig prick med härlig päls :) Undrar så vad för färger det blir på kommande valpar? Mest svartvita tror jag och kanske det blir någon svart:) Ja det kan bli många olka färger på Havanaiserna:) Det är det som är så spännande bla!

Ska til Borås på utställning i början av Juli och Lunas päls är inte helt utväxt än men vi chansar ändå på lite utställningar 🤪 Det är ju trots allt väldigt kul att träffa andra Havanaisägare och skåda deras tjusiga hundar i ringen!

Fick en liten träff med Bishopoch  matte Susanne  häromdagen och han är ju bara så mysig den killen! Snart ska vi ha en längre date, då blir det bad och lite annat pyssel :) Vilken tur jag har att han bor så nära mig ❤

Vi hörs!

Senaste kommentaren

15.09 | 19:14

Hej!
Vi är mycket intresserade av någon omplacering.
Har haft hund förut,
Vi är en kärleksfull familj med vuxen dotter.
Berättar givet vis mera om oss om intresse finns /mvh Helena

15.09 | 14:18

Det gör jag.

15.09 | 12:21

Hej!
Vad kul du träffat fine Hjalmar:) Kan du höra av dig på fagerhavanais@gmail.com om några dagar. Måste landa lite först:)

15.09 | 11:07

Hej!
Jag är intresserad av en valp från dig. Jag har träffat en hane, i Strömstad, som är så vacker. Vet att du just fått en ny kull men har du tid så hör gärna av dig.

Dela den här sidan