Utställning i värmen

5. jun, 2016

Utställning i värmen

Då har Luna varit på inofficiell utställning! En väldigt liten sådan och mest för att träna. Det var många år sedan hon svängde runt i ringen:) Så särskilt kul tyckte hon inte det var och ville inte bära sin svans över ryggen! Det var en brukshundsutställning och där var många stora hundar!  

Där var också en skjutbana i närheten och det pangades på rätt rejält! Någon hade nog ett disco i snåren bak i skogen också och det dunkades på rätt bra med basen :) Ja det blev en träning som heter duga!

Hon blev ändå bäst i rasen (BIR) och fick hederspris (HP) Kritiken var heller inget att klaga på och domaren var en mycket trevlig person, så det var kul :) 

Nu får vi allt lägga på ett kol på ringträning, så kanske hon tycker det är lite roligare på alla dessa utställningar jag anmält henne till🤪

Lille juvelen Bishop hoppas jag kunna ställa i Backamo i slutet av Augusti, då är han ett halvår den lille pajasen❤ Han mår så bra hos sin fodevärd Susanne men jag saknar honom en hel del! Får nog fråga om jag får passa honom snart lite grann :) Det är ju alltid skönt med lite avlastning

Vi hörs. 

Senaste kommentaren

15.09 | 19:14

Hej!
Vi är mycket intresserade av någon omplacering.
Har haft hund förut,
Vi är en kärleksfull familj med vuxen dotter.
Berättar givet vis mera om oss om intresse finns /mvh Helena

15.09 | 14:18

Det gör jag.

15.09 | 12:21

Hej!
Vad kul du träffat fine Hjalmar:) Kan du höra av dig på fagerhavanais@gmail.com om några dagar. Måste landa lite först:)

15.09 | 11:07

Hej!
Jag är intresserad av en valp från dig. Jag har träffat en hane, i Strömstad, som är så vacker. Vet att du just fått en ny kull men har du tid så hör gärna av dig.

Dela den här sidan