Bishop bad

26. maj, 2016

Bishop bad

Idag är ingen vanlig dag ! Valparna blir tre månader och Bella Bus är på ingående❤

Badade Bishop igår och om det tyckte han inte! Han står snällt men "sjunger" så högt🤪

Nu luktar han gott och har fått Seebreeze Oil(finns hos Plusch Puppy Sweden online) i pälsen! Använder inget fästingsmedel och detta luktar citron som fästingarna skyr och är bra för pälsen! Nu är vi förskonade här i Johanneberg men en o annan fästing dyker allt upp! Det är lite som att välja mellan kolera o pest, det där med fästingmedel. 

Bishop fick avmaskningsmedel i förrgår och reagerde med illamående hela dagen och åt ingen mat! Låg stilla hela dagen och då mår han ej så bra :) Inget ovanligt med den reaktionen och nu är han vild o galen igen :)

Avmaskade Bishop igen, då vi bor i ett hundtätt område.Många eländiga hundägare tar nämligen inte upp efter sin hund...bedrövligt! 

Idag vägde gossen 3,5 kg, så liten blir han nog inte!!! Undrar vad hans systrar väger? Tror jag ska väga Bella idag! Bra att använda samma våg alltid:)

Luna blev också badad och hennes päls är på väg att bli riktigt bra. Hon får knappt några tovor nu mer än lite på benen ibland! Har kikat på hundutställningar i Sveriges alla hörn och Luna får nog hänga på till en del:) Då hon ska paras till höst/vintern och blir hon dräktig, så släpper hon sin päls..igen! Det tar drygt ett år att få ordning på den , så vi passar på med utställningar nu när pälsen iaf är ok...enl mig då :) Nästa gång pälsen är ok hinner hon kanske bli veteran? Tiden går så fort! Roligt är det iaf att ha hundutställningar att se fram mot:) 

Tränar  Bishop att stå på bord och försöker få kontakt med honom, då han går i koppel:) Än så länge föredrar han att "dammsuga" gräs/jord och lyssnar/tittar/ inte så noga på mig :) Han är ju bara en liten plutt  än❤ Tänkte han ska få vara med i Backamos hundutställning  i Augusti! Då har han hunnit bli 6 månader!

Vi hörs!

 

 

 

 

Senaste kommentaren

15.09 | 19:14

Hej!
Vi är mycket intresserade av någon omplacering.
Har haft hund förut,
Vi är en kärleksfull familj med vuxen dotter.
Berättar givet vis mera om oss om intresse finns /mvh Helena

15.09 | 14:18

Det gör jag.

15.09 | 12:21

Hej!
Vad kul du träffat fine Hjalmar:) Kan du höra av dig på fagerhavanais@gmail.com om några dagar. Måste landa lite först:)

15.09 | 11:07

Hej!
Jag är intresserad av en valp från dig. Jag har träffat en hane, i Strömstad, som är så vacker. Vet att du just fått en ny kull men har du tid så hör gärna av dig.

Dela den här sidan