Lycka till fina Alfons i ditt nya hem!

18. maj, 2016

Lycka till fina Alfons i ditt nya hem!

Gomorron!

Idag är sista dagen med flocken för Alfons ,11, 5 veckor nu:( Han kommer bo i Göteborg och har sin "farfar" o "farmor" I min uppgång :) Hoppas få se honom lite då och då:) Alfons är en mycket trevlig prick och äter som en häst! Han  är en trygg och gosig kille❤ Även Alfons har fått en fin familj med två större barn och får säkert det underbart :) Nu ska han badas och stylas efter bästa förmåga, så han är snygg till sin avfärd:) 

Får också info om de andra småttingarna som har det så bra,är trygga och glada :)

Gangster blir kvar ett tag till men om allt går bra, så flyttar han bara tvärs över gatan här i Johanneberg , där han får en ny hundkompis och en jättesnäll matte :)

Har haft sådan tur med valparnas famijer att jag vill hoppa högt av glädje! 

Imorgon blir det Onsala igen och då kommer Lillys valp (Leo) med matte och hälsar på!

Tror Rosa ska få lite  xtra omsorg nu! Hon har kommit lite i skymundan  ,min ögonsten som tror hon är  valp fortfarande🤪Vi ska också hälsotesta henne snart! Lite sent men bättre sent än aldrig!

Vi hörs!

 

Senaste kommentaren

15.09 | 19:14

Hej!
Vi är mycket intresserade av någon omplacering.
Har haft hund förut,
Vi är en kärleksfull familj med vuxen dotter.
Berättar givet vis mera om oss om intresse finns /mvh Helena

15.09 | 14:18

Det gör jag.

15.09 | 12:21

Hej!
Vad kul du träffat fine Hjalmar:) Kan du höra av dig på fagerhavanais@gmail.com om några dagar. Måste landa lite först:)

15.09 | 11:07

Hej!
Jag är intresserad av en valp från dig. Jag har träffat en hane, i Strömstad, som är så vacker. Vet att du just fått en ny kull men har du tid så hör gärna av dig.

Dela den här sidan