Sol och trappträning!

7. maj, 2016

Sol och trappträning!

Gomorron!

Nu har det gått några dagar sedan Bella Och Ajax flyttade💔Isa tar det bra men jag saknar de små liven mycket! Vet dem har det bra hos deras nya familjer och är högt älskade, så det är en tröst:)

Solen strålar med all sin härliga glans och både tvåbenta och fyrbenta är ute hela dagen. Valparna har en korg vid trappan och ett  parasoll! Där sover dem som stockar mellan allt spring och bus:) Ingen hund tycker om att vara i direkt solsken och söker sig fort till skuggan.

Alla har varit med om de flesta ljud och räds inte något..nästan! Motorcyklar och stora hundar som skäller, är inte så kul! Vem gillar det egentligen för att inte tala om trimmade mopeder!!!!

Ang. bilden... gå i trappor ska inte valpar göra på ett bra tag men Alfons och Gangster lyssnar inte riktigt!!!

Idag blir det rabatterna igen och det är så härligt att gräva i jord och så fröer/plantor! Har jag tur får vi smaka egna grönsaker längre fram till sommaren:)

Blir det väldigt varmt idag, så kanske de små får sig ett dopp i barnbadbalajan:) Annars har jag en boll med "hål" i som kopplas till vattenslangen, spännande tycker valparna:)

Vi hörs!

Senaste kommentaren

15.09 | 19:14

Hej!
Vi är mycket intresserade av någon omplacering.
Har haft hund förut,
Vi är en kärleksfull familj med vuxen dotter.
Berättar givet vis mera om oss om intresse finns /mvh Helena

15.09 | 14:18

Det gör jag.

15.09 | 12:21

Hej!
Vad kul du träffat fine Hjalmar:) Kan du höra av dig på fagerhavanais@gmail.com om några dagar. Måste landa lite först:)

15.09 | 11:07

Hej!
Jag är intresserad av en valp från dig. Jag har träffat en hane, i Strömstad, som är så vacker. Vet att du just fått en ny kull men har du tid så hör gärna av dig.

Dela den här sidan