Ajax och Agnes!

26. apr, 2016

Ajax och Agnes!

Gomorron i vintervädret!

Snart kommer era valpar hem till er:) Det börjar verkligen bli dags att skilja dem åt!!!Dem biter varandra så hårt att jag vill vakta dem hela tiden!

Ibland  blir det egentid och har då genast en lagom busig och foglig valp :)

Ihop liknar dem en flock hormonstinna tigrar🤪Alla damerna inkl. Rosa tycker det är pest när raringarna bits och flyr sin kos, så fort en valp närmar sig !! Brukar försöka byta ut oloviga saker det bits i, med ett tuggben eller varför inte en mus från Ikea :) Har även tänkt köpa en bitring för bäbisar som ju är giftfria:) Lagom mjukhårt :) 

Det bästa som finns är ju givetvis att vara ute! Likt små harar skuttar valparna omkring i gräset och upptäcker både det ena och andra! Det har tyvärr inte varit det bästa vädret sista tiden.Hagel stora som pärlor har dundrat ner titt som tätt! Blött och kallt gräs är inget roligt för en liten valp någon längre stund.

Kissunderläggen har nu blivit en "leksak" som snyggt strimlas i finfina remsor och jag rekommenderar en valptoa som man sätter fast tidningen eller underlägget i:) Här köpte jag min..  www.zooplus.se/Hundtoalett‎!

Lite om giftiga saker för hund, är köttbullar ja all mat som innehåller lök  . En liten bit lök kan förorsaka en död hund. Alla lökväxter ute som inne, ekollon, xylitol, russin, vindruvor och choklad är giftigt.

Allt som går att tugga på duger för valpen.

Träffade en hundägare vars valp svalt en plastpåse och det blev en dyrbar historia på Blå Stjärnan men valpen klarade sig fint:) 

Ja det är mycket att tänka på när lilla valpen anländer men ett kärt besvär❤

 Köp nu hem ett rejält lager med tuggvänliga saker för eran guldklimp!

Vi hörs snart igen!

Senaste kommentaren

15.09 | 19:14

Hej!
Vi är mycket intresserade av någon omplacering.
Har haft hund förut,
Vi är en kärleksfull familj med vuxen dotter.
Berättar givet vis mera om oss om intresse finns /mvh Helena

15.09 | 14:18

Det gör jag.

15.09 | 12:21

Hej!
Vad kul du träffat fine Hjalmar:) Kan du höra av dig på fagerhavanais@gmail.com om några dagar. Måste landa lite först:)

15.09 | 11:07

Hej!
Jag är intresserad av en valp från dig. Jag har träffat en hane, i Strömstad, som är så vacker. Vet att du just fått en ny kull men har du tid så hör gärna av dig.

Dela den här sidan