Dockan Pozy

24. apr, 2016

Dockan Pozy

Lurigt aprilväder idag, snö,hagel,regn och sol..på samma gång🤪Inte kul att vara ute idag med småttingarna.Hoppas eftermiddagen bjuder på lite torrare väder, så det får busas utomhus istället!

Lekarna är mer hårdhänta nu och valparna ger varandra rejäla tjuvnyp med sina sylvassa pirayatänder och det vrålas högt ibland !!  Det är en kaxig och framåt kull jag har här! Flickorna är fortfarande små,väldigt flickiga och mycket näpna, men busiga❤

Pojkarna är stora och lite krigiska som pojkar brukar vara:) Undrar hur det slutar med storleken på dem?

En vecka kvar tills valpbesiktningen och jag avmaskade dem idag..igen:) Man bör inte avmaska dem nära vaccinationen, då den tar sämre! Har dock inte sett ett enda litet maskyngel än..tack o lov:)

Provade halsbandet till kopplet idag på några  och det var inte någon hit!! Trägen vinner och snart blir det bra med det :)

Vikterna rusar på och även lilla Pozys vikt rusade upp :) 

Då valparna har så stor trädgård att rusa omkring i och gör av med en massa energi, så äter de ganska stora portioner just nu ! Pozy vill helst äta i lugn och ro..ensam och gärna ur min hand:)

Idag pysslas Rosa om lite extra. Så mycket tovor o elände i pälsen..jisses vad jag slarvat! Hoppas jag kan reda ut dem alla. Får ta strå för strå och det tar sin lilla tid:) Lilla Isa har jag klippt och ska nu putsas till lite. Det blev så mycket underull efter valpningen och pälsen blev så svårskött! Hon passar verkligen i kortare päls....jag som ALDRIG skulle klippa mina Havanaiser :) Lilly ska också få sig ett klipp i pälsen! 

Vi hörs:)

 

 

 

Senaste kommentaren

15.09 | 19:14

Hej!
Vi är mycket intresserade av någon omplacering.
Har haft hund förut,
Vi är en kärleksfull familj med vuxen dotter.
Berättar givet vis mera om oss om intresse finns /mvh Helena

15.09 | 14:18

Det gör jag.

15.09 | 12:21

Hej!
Vad kul du träffat fine Hjalmar:) Kan du höra av dig på fagerhavanais@gmail.com om några dagar. Måste landa lite först:)

15.09 | 11:07

Hej!
Jag är intresserad av en valp från dig. Jag har träffat en hane, i Strömstad, som är så vacker. Vet att du just fått en ny kull men har du tid så hör gärna av dig.

Dela den här sidan