Pozy 6 veckor

9. apr, 2016

Pozy 6 veckor

Idag har varit en mycket seg dag. Är lite trött och krasslig men det går väl över. Småttingarna fick komma ut en stund i trädgården i a f till deras förtjusning. Det är en livlig kull och busas ibland ganska hårdhänt! Alla har fått några tänder var och deras lekar bör nog snart göra lite mer ont🤔Mamma  Isa har börjat säga ifrån ang diandet! Visste inte hon kunde morra så kraftigt ,när hon inte har lust med att ge di:) 4 gånger om dagen blir det nu fast föda och alla äter bra. Dricker vatten gör dem också, det tog lite längre tid att lära sig:) Imorgon hoppas jag testa bada någon av dem. Pälsen växer så det knakar.  Vixen är lurvigast..just nu:) Fingal får lite extra motion ute...han är en riktig tjockis🤪Även jag får lite motion ,då vi leker typ tafatt och han är snabb!!

Pozy hade idag besök  av sin fina familj.Hon ska bli öbo på Hönö:) Det där med bantningen sprack..igen, då vi fick sååå gott kaffebröd och vackra tulpaner av Pozyz familj❤Tack så mycket :)

Imorgon kommer Ajax och Vixen få besök:) 

Vi hörs snart!

Senaste kommentaren

15.09 | 19:14

Hej!
Vi är mycket intresserade av någon omplacering.
Har haft hund förut,
Vi är en kärleksfull familj med vuxen dotter.
Berättar givet vis mera om oss om intresse finns /mvh Helena

15.09 | 14:18

Det gör jag.

15.09 | 12:21

Hej!
Vad kul du träffat fine Hjalmar:) Kan du höra av dig på fagerhavanais@gmail.com om några dagar. Måste landa lite först:)

15.09 | 11:07

Hej!
Jag är intresserad av en valp från dig. Jag har träffat en hane, i Strömstad, som är så vacker. Vet att du just fått en ny kull men har du tid så hör gärna av dig.

Dela den här sidan