Valppussar i Lyckebo :)

18. mar, 2016

Valppussar i Lyckebo :)

 Gomorron!

Tänk att det är tre veckor sedan småttingarna kom till världen :) Det händer så mycket i deras små kroppar nu:) Nu ser dem och hör mig. När jag tar upp valparna får dem plats i min handflata,!Lägger dem på rygg i handen och det blir kli på magen. En ddel somnar bums:) Bra träning för kommande pälsvård och klo klipp! Nu testar dem både torrfoder (väl uppblött och mosat) med lite färskfoder:) Så gott så :) Har beställt en valpbar, så dem får var sin skål att äta ur. Blir lätt bed&breakfast annars:.För en valp bryr sig inte om den somnar eller går i maten🤪

Det är många valpussar man får nu här i Lyckebo❤Alla är jättemysiga och gillar att hanteras. Både pappa Zigge och mamma Isa är väldigt trevliga och mysiga.Så det kan bara bli goa valpar från dem :)

Vi hörs snart igen:)

 

 

Senaste kommentaren

15.09 | 19:14

Hej!
Vi är mycket intresserade av någon omplacering.
Har haft hund förut,
Vi är en kärleksfull familj med vuxen dotter.
Berättar givet vis mera om oss om intresse finns /mvh Helena

15.09 | 14:18

Det gör jag.

15.09 | 12:21

Hej!
Vad kul du träffat fine Hjalmar:) Kan du höra av dig på fagerhavanais@gmail.com om några dagar. Måste landa lite först:)

15.09 | 11:07

Hej!
Jag är intresserad av en valp från dig. Jag har träffat en hane, i Strömstad, som är så vacker. Vet att du just fått en ny kull men har du tid så hör gärna av dig.

Dela den här sidan