Snart 6 dygn

3. mar, 2016

Snart 6 dygn

Natten har vait lugn och Isa sköter sina valpar utmärkt! Isa vågar slappna av mer och ligger nu utanför valplådan! Kommer när dem kallar och tvättar dem inte stup i kvarten! Där är nog mycket mjölk nu, då MacKenzi denna morgon gått upp 30gr!! Mycket för henne! 

Alla valparna är tingade och verkar bli Göteborgare hela högen.Det gläder mig mycket och jag hoppas få träffa dem ofta under deras uppväxt. Kommer alltid att finnas till när som helst för frågor och hjälp med päls bla !

Valparna börjar bli riktigt trinda och är bara så fina :)

Pozy ska bo hos Gun Britt med familj och Ajax ska bo med Linda Maria och hennes familj!

Vixen blir nästan granne med mig ,om nu allt faller sig väl och tycke uppstår ? Sonen i den familjen är lite allergisk och vi ska prova oss fram med stor försiktighet. Som det ser ut nu, stannar Maddox i kenneln och jag ska så småningom leta efter fodervärd som är utställningsintresserad och intresserad av pälsvård lite grann.

 Känner att jag verkligen fått underbara valpköpare och att "mina" små får en ljus framtid :) Nu tänkte jag inte visa några bilder på ett par dagar, Isa ska få sköta dem utan att bli störd. Valparnas tillstånd uppdaterar jag varje dag :)

Vi hörs snart

Senaste kommentaren

15.09 | 19:14

Hej!
Vi är mycket intresserade av någon omplacering.
Har haft hund förut,
Vi är en kärleksfull familj med vuxen dotter.
Berättar givet vis mera om oss om intresse finns /mvh Helena

15.09 | 14:18

Det gör jag.

15.09 | 12:21

Hej!
Vad kul du träffat fine Hjalmar:) Kan du höra av dig på fagerhavanais@gmail.com om några dagar. Måste landa lite först:)

15.09 | 11:07

Hej!
Jag är intresserad av en valp från dig. Jag har träffat en hane, i Strömstad, som är så vacker. Vet att du just fått en ny kull men har du tid så hör gärna av dig.

Dela den här sidan