Sista dagen på vecka 8

23. feb, 2016

Sista dagen på vecka 8

Isa fick lite egen tid av mig idag! Vi tog en promenad, i  knappt styrfart! Solen sken och det känns att det är vår..en stund :)

Imorgon går Isa in i sin sista dräktighets vecka och nedräkningen kan börja! Det fladdrade till i hennes temp igår och det fladdrade till i min mage🤪Vet ju förvisso tempen kan åka lite upp o ner sista veckan men blir lite skärrad ändå :) Lillys temp stökadei fyra dagar innan valpningen, så är det kanske för Isa också?

Isa parades på sin mest optimala dag och kanske valpar dag 60 som är på fredag:) Ja det återstår att se!

Dem små juvelerna rumlar runt omkring i hennes mage. Ibland känner men ett huvud eller är det en rumpa ? Ibland känner man små tassar och jag blir alldeles varm och salig:) Det är alltid stort med nya små liv❤

Trots hennes lite sparsamma matintag, har hon hitills ökat 2,4  kg och ökat 12 cm runt bröstkorgen !! Har lite svårt att få ett hum om hur många det är därinne! Det sprattlas nämligen lite överallt ! Sista veckan växer fostren inte längre, utan lägger på sig lite mer hull, precis som lilla människobarnet! Det är så spännande och jag undrar så vilka som gömmer sig därinne? Det gör säkert ni också?

Senaste kommentaren

15.09 | 19:14

Hej!
Vi är mycket intresserade av någon omplacering.
Har haft hund förut,
Vi är en kärleksfull familj med vuxen dotter.
Berättar givet vis mera om oss om intresse finns /mvh Helena

15.09 | 14:18

Det gör jag.

15.09 | 12:21

Hej!
Vad kul du träffat fine Hjalmar:) Kan du höra av dig på fagerhavanais@gmail.com om några dagar. Måste landa lite först:)

15.09 | 11:07

Hej!
Jag är intresserad av en valp från dig. Jag har träffat en hane, i Strömstad, som är så vacker. Vet att du just fått en ny kull men har du tid så hör gärna av dig.

Dela den här sidan