Handlerkurs

25. sep, 2015

Handlerkurs

Det har varit en intensiv vecka! Ibland undrar jag vad jag håller på med? Kanske vägrar jag bli gammal? Imorgen blir det handlerkurs och även på söndag :) Har verkligen sett fram mot detta:)  Hoppas nu vi lär oss något vettigt, Rosa o jag!

Rosa är fortfarande ängslig för vissa saker..tex en väska som bara står där vid någons fötter eller vad sägs om en konstig ljuskälla som är nergrävd i jorden!? Varje dag tränar vi och nu går hon löst och ledigt en bra bit från mig! Förra veckan var det bäst att vara  tätt bakom mina knäveck! Så det går framåt lite grann :) Nu är det bara 5 veckor till utställningen i Växjö och det fixar nog till sig..kanske ?  5  långa veckor tills jag får se kära Luna med sina valpar:)))

Lunas stora kull, sköter hon perfekt ❤Måste säga att dem är bland de vackraste valpar jag sett! Med så stor kull blir det inga valpar här hos mig till våren.Luna ska vila upp sig ordentligt och kanske blir det lite utställning för henne istället men till hösten 2016....

Är också redan i farten med att ordna Isas tredje försök, ang parning! Det blir till vinter/våren och  en annan gosse denna gång!I  Han har färger jag från början tänkte mig till Isa! Isa är det absolut inget fel på enl veterinär! Kanske hon bara vill välja sin partner själv:)Kanske det var helt fel dagar?? Inget ont om Ceazar, underbar gosse vill jag lova:) Ja inte är det alltid så lätt det här med avel !

Vi hörs

Senaste kommentaren

15.09 | 19:14

Hej!
Vi är mycket intresserade av någon omplacering.
Har haft hund förut,
Vi är en kärleksfull familj med vuxen dotter.
Berättar givet vis mera om oss om intresse finns /mvh Helena

15.09 | 14:18

Det gör jag.

15.09 | 12:21

Hej!
Vad kul du träffat fine Hjalmar:) Kan du höra av dig på fagerhavanais@gmail.com om några dagar. Måste landa lite först:)

15.09 | 11:07

Hej!
Jag är intresserad av en valp från dig. Jag har träffat en hane, i Strömstad, som är så vacker. Vet att du just fått en ny kull men har du tid så hör gärna av dig.

Dela den här sidan