Krassliga damer

15. aug, 2015

Krassliga damer

Mina eventuella dräktiga damer mår inte så bra. Luna kräks och äter på sin höjd kycklingkorv! Isa ser ut som hon bär världens alla sorger på sina axlar och äter heller inte så mycket! Kanske Isa enbart sympatiserar med Luna men vill ändå tro där finns någon liten valp i Isa mage ! Sjuka är prinsessorna inte, det är bara lite bökigt i dessa veckor! Minns själv hur jag hade det i tredje månaden!

Att ta blodprov för att mäta något Relaxin..gör jag inte! Så bökigt det var och dyrt!! Känner inte alls för att dra Isa till någon klinik heller med alla  virus/bakterier som finns där, så   det där med tålamod får jag allt prova med lite till,

Isas halvbror Olle skrällde till med storslam i Bornholm och kan numer   titulera sig CIB SE USCH DJ UCH FI UCH NORD UCH No Imperfection Keep Dreaming !  Grattis Karin Doringer ! 

Han är också blivande pappan till Lunas ev valpar! Även om dem inte är mina ( tillhör  Callunavias Kennel) så är jag väldigt nyfiken på denna ev kull ❤ Kan bara bli enastående!

Efter dagens hetta har vi åska och regn nu på kvällskvisten och Rosa ligger på trappan och studerar skådespelet! Inte det minsta rädd är hon min lilla huligan :)

Vi hörs snart

 

 

Senaste kommentaren

15.09 | 19:14

Hej!
Vi är mycket intresserade av någon omplacering.
Har haft hund förut,
Vi är en kärleksfull familj med vuxen dotter.
Berättar givet vis mera om oss om intresse finns /mvh Helena

15.09 | 14:18

Det gör jag.

15.09 | 12:21

Hej!
Vad kul du träffat fine Hjalmar:) Kan du höra av dig på fagerhavanais@gmail.com om några dagar. Måste landa lite först:)

15.09 | 11:07

Hej!
Jag är intresserad av en valp från dig. Jag har träffat en hane, i Strömstad, som är så vacker. Vet att du just fått en ny kull men har du tid så hör gärna av dig.

Dela den här sidan