Denna ljuva sommartid

4. aug, 2015

Denna ljuva sommartid

Underbara morgon :) Alldeles stilla och ljummet! Linden blommar och doftar så ljuvligt! Än så länge är det sommar och idag blir en sällsynt varm och vacker sommardag..sägs det ! Ska verkligen njuta av den fullt ut , tills Herr Tor kommer till kvällen med sin hammare ! Hur tråkigt det än är, så går sommaren mot slutet ! Fast hösten är också fin...ibland :) Damerna tycker väl kanske det blir  lite varmt, så det vankas nog stillsamma promenader..fast Rosa kör nog på🤪

Isa som jag INTE tror är dräktig, har alla tidiga symtom...bla  vilar så mycket hon kan och äter allt hon kommer över! Vem vet..undrens tid är inte förbi :) Luna visade inga tidiga symtom förra dräktigheten  och gör inte det  nu heller, förutom hennes hunger då :) Hormoner är luriga och kan lura den mest erfarna ! Det har gått två veckor. sedan första parningen och tiden går i snigelfart ! Efter ca 4 veckor kan man ultraljuda , för att se  om där bor några småttingar i magarna! Bra för den otålige :)

På bilden fine Hugo, Lillys valp 2014

 

 

 

 

 

Senaste kommentaren

15.09 | 19:14

Hej!
Vi är mycket intresserade av någon omplacering.
Har haft hund förut,
Vi är en kärleksfull familj med vuxen dotter.
Berättar givet vis mera om oss om intresse finns /mvh Helena

15.09 | 14:18

Det gör jag.

15.09 | 12:21

Hej!
Vad kul du träffat fine Hjalmar:) Kan du höra av dig på fagerhavanais@gmail.com om några dagar. Måste landa lite först:)

15.09 | 11:07

Hej!
Jag är intresserad av en valp från dig. Jag har träffat en hane, i Strömstad, som är så vacker. Vet att du just fått en ny kull men har du tid så hör gärna av dig.

Dela den här sidan